© DcH Bording, hundetræning

DcH Bording

Lidt om hvem vi er – og hvad vi tilbyder !
DcH Bording er en lokalforening beliggende i midtjylland i DcHs kreds 2, under Danmarks Civile Hundeførerforening. Formålet med al hundetræning i DcH Bording er grundlæggende at skabe et tæt samarbejde og forhold mellem hund og ejer. Vi arbejder udelukkende efter træningsmetoder der er baseret på respekt for individet og positiv forstærkning. Du kan læse mere om vores træningsmetoder her.

Hundetræning skal være en fornøjelse for både hund og ejer. Derfor skal det gode humør altid være i højsædet. Der skal være plads til træning, leg og socialt samvær mellem både hundene og hundeejere. Vi tager træningen seriøst men al indlæring sker nemmest hvis både hund og hundefører har det rart.

Raceren eller “gadekryds” – stor eller lille – unge eller gammel …!
Alle er velkomne her i klubben! Netop det faktum at vi modtager så mange forskellige racer og kombinationer af racer, gør at klubbens trænere har stor erfaring og kendskab til racernes forskelligheder og de forstår at tage højde for dette i træningen af den enkelte hund.
Bemærk: Hunderacer, som hører under de 13 udvalgte racer (kamp- og muskelhunde), skal overholde lovens bestemmelser omkring f.eks. mundkurv og line, når de færdes på træningspladsen.