Klubmodul henter siden
C/B hold DcH program
CB
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
C/B hold
 
På dette hold træner vi målrettet på de øvelser, der indgår i DcH programmet i C og B klassen.
 
 
På holdene trænes der med baglænskædning af de færdige øvelser til DcH programmet, men også vedligeholdelse af frivillige adfærd og shaping. Træningen starter ofte med gennemgang af teori, f.eks. ”de fire hemmeligheder til at blive en supertræner”, nemlig TKFF – Timing, Kriterier, Forstærkningskvalitet og Forstærkningsfrekvens.

Hundeførerne på holdene vil blive introduceret for de forskellige delmomenter, der indgår i lydighedsprogrammet samt for løbearbejde i skoven og spor. For at ruste hundene til konkurrence, trænes der forskellige steder på sportspladser og andre træningspladser i området, der trænes med forstyrrelse (evt. Doggie-Zen) og at øvelserne lykkedes i 1. forsøg, med andre ord det vi kalder konkurrencetræning.

Træningen tilrettelægges efter den enkeltes niveau og behov, og der er således ikke nødvendigvis fastlagt et bestemt tema for den enkelte træningsgang. Hundeførerne er medbestemmende til hvad de vil træne, alt efter hvad de vil have trænerens øjne på og input til at komme videre med. Det kræver, at den enkelte hundefører har gjort sig klart hvad han/hun vil træne inden hver træningsgang – og er i stand til at kommunikere dette til træneren og i aftenens træningsmakker.
 
I vinterhalvåret trænes der primært om lørdagen, i sommerhalvåret primært om tirsdagen. 
Læs mere
Dette hold er for dig der gerne vil ud i konkurrence i C eller B klassen i DcH-programmet.
Tid/Sted
Tirsdag 18:30-20:00 DcH Bording, Klochsvej
Pris for  365  dages medlemskab
980,00 kr.
Gebyr
200,00 kr..

Nyheder

Sponsorer