Klubmodul henter siden
Hoopers
HOP1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hoopers er en ny hundesport i Danmark

DcH har i år 2023 optaget Hoopers på konkurrenceprogrammet på linje med de øvrige konkurrencedicipliner, som f.eks. Lydighed, Agility, Rally, Nose Work osv. 

Hooper handler om lydighed, samarbejde, fjerndirigering, selvstændighed, fart og glæde. Det er meget tilskuervenligt og er faktisk en god sport for hele familien, som kan tage med ud til de officielle DcH Hoopers konkurrencer i weekenderne. 

Hoopers er en form for agility, men uden spring, hop, vrid og skarpe vendinger og er derfor ikke helt så belastende for hunden som i agility.

Banen består af hoops (en slags høje kroket buer), korte tunneller, måtter, tønder og hegn. Føreren står stille i midten af banen og hunden skal ved hjælp af kropssprog (tegn) og kommandoer selv løbe banen igennem.

Vi arbejder meget med grundfærdighederne som er ideelle til hoopers f.eks. løb til target, shaping af hoops. Oplæring i kommandoer og tegn til de forskellige veje rundt om tønderne osv. osv.

Til hoopers skal hunden løbe uden snor på pladsen og det lærer vi på holdet så det bliver ganske naturligt for hunden. Vi bruger klikker eller tydeligt signal for belønning på holdet og når nye kombinationer af forhindringer skal læres finder vi baglænskædningen frem fra vores klikkertræningsbaggrund. 


Læs mere
Hoopers..... den nye hundesport i Danmark – med masser af samarbejde, fjerndirigering, selvstændighed, fart og glæde.
Tid/Sted
Torsdag 18:30-20:00 DcH Bording, Klochsvej
Pris for  365  dages medlemskab
980,00 kr.
Gebyr
200,00 kr..

Nyheder

Sponsorer