Klubmodul henter siden
Hoopers
Hoopers Opstartshold | HOP4
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Hoopers er en ny hundesport i Danmark

DcH har i år 2023 optaget Hoopers på konkurrenceprogrammet på linje med de øvrige konkurrencedicipliner, som f.eks. Lydighed, Agility, Rally, Nose Work osv. 

Hooper handler om lydighed, samarbejde, fjerndirigering, selvstændighed, fart og glæde. Det er meget tilskuervenligt og er faktisk en god sport for hele familien, som kan tage med ud til de officielle DcH Hoopers konkurrencer i weekenderne. 

Hoopers er en form for agility, men uden spring, hop, vrid og skarpe vendinger og er derfor ikke helt så belastende for hunden som i agility.

Banen består af hoops (en slags høje kroket buer), korte tunneller, måtter, tønder og hegn. Føreren står stille i midten af banen og hunden skal ved hjælp af kropssprog (tegn) og kommandoer selv løbe banen igennem.

Vi arbejder meget med grundfærdighederne som er ideelle til hoopers f.eks. løb til target, shaping af hoops. Oplæring i kommandoer og tegn til de forskellige veje rundt om tønderne osv. osv.

Til hoopers skal hunden løbe uden snor på pladsen og det lærer vi på holdet så det bliver ganske naturligt for hunden. Vi bruger klikker eller tydeligt signal for belønning på holdet og når nye kombinationer af forhindringer skal læres finder vi baglænskædningen frem fra vores klikkertræningsbaggrund. 


Læs mere

Hoopers opstartshold .... Onsdag d. 08-05-2024

Tilbuddet gælder for nuværende medlemmer eller tidligere medlemmer, som har gennemført et hvalpeopstartshold eller et crossoverhold i klubben. 

Man tilmelder sig via klubmodulet og hvis du ønsker at flytte til holdet fra dit nuværende hold kan du kontakte din træner. Holdet kører om onsdagene indtil midt i juni, hvorefter vi går over til træning på det almindelige Hoopershold om tordagene.  Der er 6 pladser på holdet. Vi refunderer selvfølgelig fuldt ud, hvis holdet ikke starter op.

Kriterier for optagelse på holdet er:

- Mindst deltaget på enten et hvalpeopstartshold eller et crossoverhold
- Hunden kan løbe til target (som vi lærer på de første hold)
- Hunden kan løbe uden snor på pladsen* (eller kan komme til det ;-) )
- Vi bruger klikker/signal for belønning på holdet og vi baglænskæder når nye kombinationer skal oplæres
- Instruktøren har vurderet hunden og har accepteret optagelsen på holdet.

*Træning uden snor er noget vi træner op til og en lang snor kan bruges i starten, men det er nemmest uden.

Tid/Sted
Onsdag 19:00-20:30 DcH Bording, Klochsvej
Pris for  365  dages medlemskab
700,00 kr.
Gebyr
200,00 kr..

Nyheder

Sponsorer