Rally

Info
Rally
 
 Rally, Rally lydighed eller Rally O er en hundesportsgren hvor hund og fører skal gennemføre en bane med øvelser. Banen består af 10 – 20 skilte (afhængig af niveau) der viser, hvilken øvelse der skal laves.
 
Rally er startet for at lave et sjovt alternativ til almindelig lydighedsarbejde. Bedømmelsen er ikke så streng som ved traditionel konkurrencelydighed. Til gengæld bliver der lagt vægt på det glade, positive og afslappede samarbejde mellem hund og fører, både under de enkelte øvelser og på vejen mellem øvelserne.
Øvelserne er en blanding af lydighed og agility (fx stå, sit, dæk, tunnel og spring) tilsat specielle rally øvelser (fxgå hen og læg dig, snur rundt og baglæns gang).

En træningsaften er en blanding af teori og praksis. Vi starter i klubhuset hvor vi gennemgår nogle af skiltene eller dele af Rally-reglementet. Derefter går vi ud og træner. Det kan være de basisfærdigheder der er nødvendige for at lave en øvelse, enkelte øvelser eller gennemgang af en bane.
Nogle af de vigtigste basisfærdigheder til Rally: Lineføring/fri ved fod, sid, stå og dæk. Er det på plads, er man godt igennem mange af øvelserne.

Har du lyst til at træne på Rally-holdet, skal du en tur omkring holdet ”Forberedende konkurrence lydighed”.  
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Ral1
Mandag Tid: 18:30 - 20:00
Sted: DcH Bording, Klochsvej
Instruktør: Line Geerthsen /
Dette er for dig der gerne vil ud i konkurrence i rally.
Tilmeldte: 7/8
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 930 kr.
Rabat ved tilmelding: 28 %
Tilmeldingspris: 669 kr.
Tilmeld

Nyheder

Sponsorer