Hvalpehold

Info
Hvalpehold 
 
Hvalpeholdet er for hunde, som er under 6 måneder gamle. Vi træner hovedsageligt på at få en velsocialiseret og velaktiveret familiehund. En hund, som ikke aktiveres af dig, vil aktivere sig selv, og det er sjældent (for dig) hensigtsmæssige ting, den vil vælge at beskæftige sig med. Dertil vil du som hundefører også via træningen få en god forståelse for generel indlæring (efter operante principper), og når vi samles i klubhuset efter træningen udveksler vi erfaringer og taler om hvordan hverdagens udfordringer kan løses.
 
På holdet lærer du, hvordan din hund bedst indføres i en række udvalgte øvelser (basisfærdigheder), som skal danne grundlag for at fortsætte på de efterfølgende hold i klubben. Disse inkluderer bl.a. kontakt, sit, stå, indkald, at gå pænt i snor, blive i position og mange andre nyttige øvelser eller kombinationer af øvelser.
 
Træningslektionen (ca. 1½ time) består af både af praktiske øvelser og teori. Dvs. vi starter med teori, træner øvelser, tager lidt mere teori og derefter nye øvelser, og til sidst slutter vi af med afrunding i klubhuset, hvor vi også typisk taler om løst og fast.
 
På holdet træner vi altid to og to sammen med skiftende makkere fra gang til gang. Makkerparret vil altid kun træne med én hund af gangen, dvs. den anden hund holder en pause i bilen. På den måde får hundene på skift en mental pause og er efterfølgende mere koncentrerede når de er ude på træningspladsen. Samtidig har man en makker til at hjælpe med sine øvelser, som f.eks. indkald, eller med problemløsning når hunden måske reagerer anderledes end forventet.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Hvalpehold Maj/JuniH-18
Onsdag Tid: 18:30 - 20:15
Sted: DcH Bording, Klochsvej
Instruktør: Lars Bay /

Hvalpehold med opstart i maj 2022 for hunde under 6 måneder

Holdnummer: H-18
Tilmeldte: 0/16
Betalingsplan: Årligt kontingent + gebyr 05.01
Ratepris : 657 kr.
Tilmeld

Nyheder

Sponsorer